Fostul iubit al lui Nicki Minaj spune că artista l-a înjunghiat după o ceartă domestică

0
584

Fostul iubit al lui Nicki Minaj, muzicianul Safaree Samuels, spune că starul rap l-a înjunghiat, în timpul unui incident domestic, iar el „era să moară”, potrivit Mediafax.

Nicki Minaj şi fostul său iubit, cu care a avut o relaţie de 14 ani, care s-a încheiat în 2014, au vorbit despre conflictele lor pe platforma de micro-blogging Twitter. Astfel, muzicianul scrie că a fost nevoit să mintă ofiţerii de poliţie şi pe cei de la ambulanţă care veniseră să îl transporte la spital şi le-a spus că a încercat să se sinucidă, pentru ca Minaj să nu fie reţinută.

Samuels mai spune că nu va depune plângere, pentru că „acum este liniştit cu el însuşi”. La rândul ei, Minaj l-a acuzat pe Samuels că minte, adăugând că acesta i-a furat cardul de credit. Anterior, Minaj l-a acuzat pe Samuels că i-a furat bani, cu care a plătit prostituate, lucru pe care muzicianul l-a negat.

Pe numele său real Onika Tanya Maraj, cântăreaţa hip-hop Nicki Minaj s-a născut în Saint James, în insulele Trinidad şi Tobago, şi a crescut în Jamaica şi în New York. Minaj a intrat în atenţia publicului după ce a semnat un contract cu Young Money Entertainment, în 2009. Celebră pentru stilul vestimentar foarte colorat şi perucile la fel de colorate pe care le utilizează frecvent, artista a avut mai multe piese clasate pe primele locuri în topurile de specialitate din Statele Unite. Minaj a fost prima femeie inclusă în lista MTV’s Annual Hottest MC, iar, în 2012, a fost numită de New York Times „cea mai influentă artistă rap din toate timpurile”. Stilul său de rap este caracterizat de rapiditatea cu care recită versurile şi de utilizarea mai multor accente, mai ales „cockney britanic”, caracteristic londonezilor. Cel mai recent album al său, „Queen”, a fost lansat pe 10 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.