Fostul mijlocaș al UTA-ei, Florin Hidișan suferă de o boală grea

0
205

Fost jucător alături de UTA în Liga 1 în a doua jumătate a anilor 2000, Florin Hidișan trece în aceste momente printr-o boală grea. Recent, a descoperit că suferă de o formă foarte gravă de cancer și are nevoie de un tratament costisitor.

Pe lângă UTA și Ocna Mureș, formație din orașul natal acesta a mai evoluat de-a lungul timpului la Internațional Curtea de Argeș, FC Argeș, CS Otopeni, FC Brașov, Pandurii, U Cluj și Arieșul Turda.

Florin Hidișan, unul dintre oamenii de bază ai UTA-ei din a doua jumătate a anilor 2000, are mare nevoie de ajutor financiar. Fostul mijlocaș ofensiv, acum în vârstă de 39 de ani, a descoperit că suferă de cancer într-o formă foarte gravă, iar recent a primit un costisitor tratament cu injecții.

Cei care doresc să-l ajute pe fostul utist o pot face pe contul bancar Florin Hidișan – IBAN: RO 56 BTRL RON CRT0C E268 4801. Suntem alături de tine, Hidi!”, transmit cei de la Suporter Club UTA, pe facebook.

Hidișan a debutat în Liga 1 chiar la UTA în 2006. A jucat alătrui de „Bătrâna Doamnă” timp de trei sezoane, inclusiv în Liga 2, în anul 2008 când formația a retrogradat în eșalonul secund.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.