Fostul ministru de Interne, Traian Igaș, a cumpărat cel mai mare porc din țară

0
217

După ce a ajuns vedetă, Şony, cel mai mare porc din ţară, a fost negociat şi adjudecat de către fostul ministru de Interne, Traian Igaş. Senatorul, care vrea să se lase de politică, pentru a se ocupa de restaurantul său din Pecica, a căutat să cumpere monstrul de aproximativ 550 de kilograme, pentru a organiza, pentru prieteni, pomana porcului uriaş.

Ajuns vedetă, Şony a atras foarte tare atenţia, el fiind, probabil, cel mai lung şi cel mai gras porc din ţară. Când a aflat de existenţa lui, fostul ministru de interne, Traian Igaş, a mers la Fiscut, la proprietarul porcului, pentru a verifica dacă cele auzite sunt conforme cu realitatea.

Surprins de ceea ce a văzut, politicianul, care nu va mă candida, anul acesta, a fost de acord să plătească pentru porcul de peste jumătate de tonă o sumă deloc de neglijat, negocierea desfăşurându-se în doar câteva clipe, fără prea multe discuţii.

Chiar dacă au vorbit despre suma pentru care s-au înţeles în şoaptă, negocierile fiind orecum secrete, noi am aflat că Şony s-a vândut cu aproximativ 3000 de lei.

Pe de-o parte, proprietarul, care nu ar fi vrut să îl vândă, a fost încântat că a scăpat de o cheltuială, mai ales că Şony consuma cca 15 kg de mâncare pe zi.

Părintele, proprietar al porcului uriaş şi senatorul, cumpărător al porcului, s-au înţeles să-l transporte pe Şony, de la Fiscut la Pecica, la 1 decembrie, aceasta fiind şi ziua în care grăsunul va fi sacrificat,

Pentru a se făli cu cea mai gustoasă achiziţie, fostul ministru a decis să organizeze, chiar de Ziua Naţionala, la Pecica, la restaurantul său, pomana porcului. Senatorul şi-a invitat deja apropiaţii pentru a le oferi să deguste din coada şi urechi…

(C.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.