IgasFostul ministru de Interne, Traian Igaş, a avut surpriza să fie tras pe dreapta de un echipaj al Poliţiei Rutiere din Arad.
Agenţii au observat că o maşină pleacă din parcarea unui restaurant şi avea farurile stinse. Când au oprit maşina au avut surpriza să constate că la volan se afla fostul lor şef, senatorul Traian Igaş, care nu avea centura de siguranţă pusă. Când i-au solicitat permisul de conducere, Constantin Traian Igaş a declarat că nu-l are la el.
Agenţii i-au întocmit un proces verbal de contravenţie pentru că a circulat cu farurile stinse, nu a avut permisul la el şi nu purta centura de siguranţă. I-au dat un avertisment, plus mai multe puncte de penalizare.
Conform mai multor surse din Poliţia Arad, fostul ministru a consemnat la rubrica observaţii „lipsă orientare”. Mai mult, jurnaliştii de la „Pressalert.ro” l-au contactat şi pe şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Arad, co­mi­sarul şef Dorin Goilean, care a sus­ţinut că „nu poate da informaţii despre faptele contravenţionale a vreunei persoane fizice”. La fel de lipsit de răspunsuri a fost şi atunci când l-am întrebat dacă soţia sa îi ţine contabilitatea firmelor lui Igaş, Goilean afirmând că „nu pot nici să confirm, nici să neg la această întrebare. Dacă ar exista un contract este o chestiune confiden­ţială între soţia mea şi respectiva firmă. Nu este treaba mea să ştiu”.

Recomandările redacției