rusuCălin Rosenblum, managerul lui ACS Poli Timișoara, a anunțat în studioul de pe Bega al televiziunii Digi 24 că fundașul Adrian Rusu va juca pe „Dan Păltinișanu”.
Apărătorul arădean lansat la UTA e pe punctul să-și încheie angajamentul cu Pandurii Târgu-Jiu și a luat deja contactul cu Valentin Velcea și echipa sa.
Fotbalistul de 29 de ani a fost acontat de Rapid București de la UTA în 2005. Giuleștenii l-au împrumutat înapoi pentru sezonul arădean de Divizia A din 2006-2007, apoi Rusu a devenit jucătorul gorjenilor de la Pandurii, în tricoul cărora a trăit cea mai mare performanță, devenind vicecampion la finele stagiunii trecute. Și în perioada petrecută în orașul lui Brâncuși a avut o perioadă de împrumut, el jucând în campionatul 2010-2011 pentru FC Brașov.
„Da, Adrian Rusu este transferul nostru” a confirmat Rosenblum. „Rusu are experiență în prima ligă, cred că ne vom baza în continuare pe el. Conducerea trebuie să se înțeleagă asupra banilor ce trebuie plătiți pentru el”, a zis și Velcea.

Recomandările redacției