Piroș Security Lioness a reușit a patra victorie din tot atâtea posibile în play-out. Fetele lui Dan Cuedan s-au impus în deplasare, împotriva echipei ACS FF Baia Mare, unicul gol al partidei fiind marcat de Andrada Vanu, în minutul 77, la 20 de minute după ce a fost introdusă în teren.

Echipa noastră a evoluat în următoarea componență: Maha – Granados, A. Ion, Tomescu – Cauni, Prunar, Bozian, Kugler – Bălaș (86. Stanoiev), Varga (56. Vanu), Mansour.

În celelalte meciuri ale etapei din play-out, s-au înregistrat următoarele rezultate:

  • Ladies Târgu Mureș – Banat Girls 2-2
  • CSȘ Târgoviște – Univeristatea Galați 2-0

În urma acestor rezultate, clasamentul se prezintă astfel:

În play-off, liderul Universitatea Olimpia Cluj a „demolat-o“ cu 11-0 pe AFC Fair Play Joc Cinstit, bucureștencele fiind cele care le-au lăsat în afara play-out-ului pe fetele noastre. Într-un alt meci al etapei, CSM Alexandria a învins cu 3-1 în deplasare pe ACS Vasas Femina. Clasamentul este condus de Universitatea Olimpia Cluj, care are 43 de puncte, fiind urmată în clasament de ACS Heniu Prundu Bârgăului, cu 37 dar și un meci mai puțin disputat.

Campionatul se va întrerupe în perioada următoare pentru a îngădui echipei naționale să pregătească partida cu Elveția, din calificările pentru Campionatul Mondial din 2023. Meciul va avea loc pe 8 aprilie la București și este unul pe cât de dificil (Elveția este lidera grupei), pe atât de important deoarece fără o victorie, România riscă să piardă definitiv contactul cu locul 2, care asigură calificarea la baraj. La jumătatea grupei România ocupă locul 5, cu 9 puncte, la 6 distanță de ocupanta locului 2, Italia, care are însă un meci în plus.

Revenind la întrecerea internă, următorul meci al „leoaicelor“ va avea loc pe 16 aprilie, în Cupa României când echipa noastră va întâlni în faza optimilor, pe Banat Girls, meci care se va disputa în deplasare. 4 zile mai târziu va avea loc al cincilea meci din play-out, de data aceasta pe teren propriu, în fața celor de la Ladies Târgu Mureș.

(foto: facebook/FotbalFemininBaiaMare)

Recomandările redacției