În week-end-ul trecut a avut loc ediția a doua a competiției fotbalistice „Turneul Îngerilor“, organizată de peluza arădeană în memoria suporterilor din galerie care, de-a lungul ultimilor ani, au plecat să încurajeze UTA din înaltul Cerului. Este vorba despre Marius Pintea, plecat dintre noi în urma unui infarct în 2008, Bogdan Moisi și Bogdan Mihoc, decedați în urma tragicului accident din toamna anului 2018 și Paul Flavius Popa, răpus în același an de o boală necruțătoare.

La turneu au participat, pe lângă mai multe grupări din peluza arădeană și echipe ale fraților ultrașilor arădeni, cei din Peluza Sud Steaua respectiv Corvinul Hunedoara. Așadar, la startul turneului s-au aliniat echipele Out of Control, Neuman’s, Veteranii, Red Boys Crew, Shadows (Steaua) și Peluza Nord Hunedoara. În finală s-au calificat Neuman’s și Shadows, ambele câștigând semifinalele după executarea loviturilor de la 11 metri, în fața celor de la Out of Control respectiv Peluza Nord Hunedoara. Mai tineri și mai odihniți, cei de la Shadows au reușit să câștige ultimul act, fiind declarați câștigători la capătul unui turneu în care toți participanți au fost de fapt campioni… campioni ai prieteniei chiar și dincolo de fluierul de final al vieții.

Turneul a avut parte bineînțeles și de o tradițională repriză a treia, în care s-a cântat și s-au depănat povești și amintiri din viața de peluză.

(foto: facebook/UltrasArad)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției