La inițiativa colegilor noștri de la Televi­ziunea Arad, familia Drăgan, din Firiteaz și mai ales cei șapte copii ai ei, vor avea un Crăciun ceva mai fericit. Rămași fără un acoperiș deasupra capului în prag de Sărbători, pruncii au mișcat o parte din suflarea fotbalistică arădeană, ce și-a dat mâna în cadrul unui eveniment caritabil, desfășurat sub forma unor meciuri demonstrative, arbitrate de Cristi Cășuț.
UTA, cu Ciprian Rus, Adrian Suslak, Rafael Iuga, Alexandru Nistor, Norbert Polgar și Dan Chiorean, plus copiii de 8 ani ai clubului fanion, David Burta și Luca Dehelean, și Șoimii Lipova, în formula: David Filip, Kevin Trabalka, Bogdan Burlă, Andrei Sulea, Gabriel Buta, Denis Rusu, Flavius Sabău și Radu Pop nu au avut probleme cu selecționata presei lovită de câteva indisponibilități.
Dar, Petrișor – Fuliaș, Dănilă, Cotuna, Vasil, Matiuț și Salvețiu au contribuit evident la cele două ore de spectacol ce a ținut audiența în priză, sensibilizând-o pentru do­nații generoase. Spectator de lux, Adi Petre, a scos din buzunar euro, care s-au adunat la alte mii de lei în urna purtată cu stoicism de Cristina Gheorghe. În total, 5200, care au fost înmânați la final persoanei care a făcut cunoscută drama familiei Drăgan și care a inițiat strângerea de fonduri.
De menționat că pe final au intrat pe teren și doi dintre copiii familiei Drăgan, prezenți la eveniment, care au purtat tricoul „roș-alb” al UTA-ei. La rândul său, Clubul UTA a contribuit cu plase de cadouri și bani.

Recomandările redacției