Fotbalistele Aradului – învingătoare în ultima etapă a turului: Piroș Security e vicecampioană de toamnă

0
147

Ultima rundă a lui 2016 în fotbalul feminin a fost cu noroc pentru formațiile arădene. Ambele au obținut succese clare, cu mențiunea că elevele lui Gigi Cameniță au tremurat timp de o repriză.
Revenire cu hattrick pentru Dragoș: CS Ineu – Ladies Târgu Mureș 4-1
Pe o suprafață de teren acope­rită cu zăpadă, ineuancele nu au avut probleme în fața celor de la Ladies Târgu Mureș. Revenită pe gazon după niște probleme de sănătate, Iza Dragoș a reușit un „hattrick”, stabilind scorul pauzei: 3-0. Scorul reprizei secunde avea să fie egal: 1-1, pentru zărăndance mai punctând Mihăieș. „Partida a fost la discreția noastră, puteam câștiga chiar și mai clar. Până la urmă, important e cheful de joc și punctele, dar și revenirea pe gazon a unor piese importante pentru noi, ca Dragoș sau Co­ciuba sau Joldeș. Sperăm să ni se reprogrameze și meciul de la Cluj cu Olimpic Star, căci ne punem speranțe și acolo într-un rezultat bun”, a spus Cristian Sculici. Moț – Mogocs, Joldeș (60 Strifler), Kovacs, Preală – Mihăieș, Haida, Nicodin (33 Vamanu), Cozac (19 Ancăș) – Cociuba (46 Cristea), Dragoș.
Pasărea Phoenix răspunde la numele de Olariu: Atletic Drobeta – Piroș Security 2-5
pirossecurityPe Dunăre, gazdele de la Atletic au profitat de vânt în prima repriză, dar și ratările echipei adverse. A condus cu 2-0 la pauză, însă Piroș Security a avut o cu totul altă față la reluare. Încă odată, Melissa Olariu a urcat la catedră și tabela a suferit importante modificări. Mai întâi, fotbalista crescută de Dorin Peii la Semlac a marcat direct din corner și apoi cu un șut imparabil, cu stângul de la peste 30 de metri. Între reușitele ei s-a strecurat și golul de 2-2 al Andreei Balaș. Golurile siguranței au fost opera lui Danciu și noii achiziții, Valentina Lupei, un câștig important pentru Cameniță.
„Deși Drobeta avea 2-0 la pauză, știam că vom reveni după pauză. Fetele au jucat bine și în prima parte, doar că am avut ghinion la finalizare. În repriza a doua am jucat doar în jumătatea lor și, pe lângă cele 5 goluri, am mai ratat și alte ocazii importante. Eu zic că un loc 2 ca echipă nou înființată, în condițiile în care toată lumea ne vedea pe 8 la maniera cum ne-am adunat, adică cu zece zile înainte de debutul campionatului, eu zic că e bine. Mai avem și un meci de Cupă anul acesta, sper să-l onorăm cu brio, după care intrăm într-o binemeritată vacanță”, a menționat antrenorul fetelor în „alb-roșu”.
Meszaroș – Mladin, Liheț, Porcescu, Kolop (Bodnar) – Dobrea, Olariu, Danciu, A. Balaș – Mihăilescu, Lupei a fost „unsprezecele” aliniat de viceliderul Ligii a II-a feminin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.