Câștigătoare a fazei zonale a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, de la Reșița, echipa de fete a Școlii Gimnaziale Agrișu Mare și-a câștigat dreptul pentru a lupta pentru trofeul național la Izvorani. Întrece­rile vor avea loc între 17 și 19 mai, cele 8 participante urmând să fie împărțite în două grupe, din care se vor alege semifinalistele și apoi formațiile ce-și dispută laurii.
Așa cum a promis după „zona” din Valea Domanului, profesorul Georgian Hulbăr a încercat să pregătească în cel mai mic detaliu turneul din weekend. „Am reușit să ne antrenăm bine cu toate cele zece fete chiar și pe perioada vacanței. Ne-a încurcat puțin perioada ploioasă din ultimul timp, dar cred că jucătoarele mele fi pregătite să facem față turneului final. Ne dorim să obținem un loc cât mai bun, oricum va fi o experiență unică pentru fete, sunt convins că o vom ține minte cu toții peste ani. Aș vrea să mulțumim Consiliului Județean, dar și domnului Silviu Turc pentru echipamente și materialele specifice antrenamentelor, Primăriei Târnova și nu în ultimul rând colegilor profesori de la Școala Agrișu Mare, care ne-au înțeles și ne-au sprijinit moral”, ne-a declarat Hulbăr, care va ataca trofeul ONSȘ cu: Bianca Moroșan, Raluca Bulbuc, Mihaela Onișor, Alexandra Onișor, Adriana Țica, Diana Sabău, Paula Filimon, Adeline Miheț, Cristina Prială și Simina Moroșan.
Într-adevăr, fetele de la Agrișu Mare vor îmbrăca un echipament nou-nouț la Izvorani, sponsorizat de omul de afaceri, Silviu Turc.

Recomandările redacției