Câștigătoare a fazei zonale a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, de la Reșița, echipa de fete a Școlii Gimnaziale Agrișu Mare și-a câștigat dreptul pentru a lupta pentru trofeul național la Izvorani. Din păcate, elevele lui Georgian Hulbăr nu au reușit să depășească faza grupelor, înregistrând eșecuri pe linie: 0-4 cu echipele din Cluj și București și 1-2 (gol. C Prială) cu cea din Teleorman.
Așadar, reprezentanta Aradului rămâne cu experiența și amintirile unui turneu final, organizat în weekend la Complexul Olimpic Sydney 2000, de la Izvorani. „Am căzut
într-o grupă foarte grea, de exemplu se știe că la Cluj este un centru puternic de fotbal feminin, cu Olimpia multiplă campionă și echipa a doua și echipe de junioare. Ne-am trezit că trebuie să jucăm cu fete legitimate, nu amatoare, din sportul școlar. Fetele noastre au luptat cât au putut, dar nu am reușit nici o victorie. Rămânem cu experiența, cu amin­tirile și vizita la complex sportiv olimpic. În ciuda eșecurilor, fetele au primit ceva cadouri, echipament sportiv, iar pe traseu am văzut multe locuri minunate, pe traseul de pe Valea Oltului. Mulțumim celor care ne-au sprijinit să ajungem până la faza finală, Consiliul Județean, Primăria Târnova, doamna consilier județean, Simona Stan, lui Silviu Turc și colegilor profesori de la Școala din Agrișul Mare”, ne-a spus profesorul Hulbăr.
La Izvorani, Școala Gimnazială Agrișu Mare a fost reprezentată de: Bianca Moroșan, Raluca Bulbuc, Mihaela Onișor, Alexandra Onișor, Adriana Țica, Diana Sabău, Paula Filimon, Adeline Miheț, Cristina Prială și Simina Moroșan.
Conform așteptărilor, Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca a câștigat trofeul național.

Recomandările redacției