Fotbalistele de la Piroș Security, la un singur punct de promovarea matematică în elită!

0
367

Aradul fotbalistic va avea, în proporție de 99,9%, o formație în elită în stagiunea următoarele. AC Piroș Security a câștigat cu 9-1 la Reșița și e practic promovată în Superligă. Cu două runde înainte de final, „leoaicele” au cu 6 puncte mai mult decât urmăritoarele de la Luceafărul Filiași și au +90 la golaveraj, față de +41 al oltencelor, în condițiile în care rezultatele directe au fost identice în tur și retur (1-0).

Revenind la disputa din Valea Domanului să spunem că scorul pauzei a fost 5-0, iar cel final, 9-1, nu mai lasă loc de alte comentarii. Sîrbovan 3, A. Bălaș 2, Olariu, Usain, Liheț și Nagy au fost marcatoarele formației în alb și roșu, lipsită de aportul Laviniei Dobrea.

Antrenorul Gigi Cameniță a aliniat următorul „11”: Bărbosu – Herbei, Liheț, Vuicin, Vanu – Olariu, Husain, Chiș, Cociuba – Sîrbovan, A. Bălaș, pe parcurs mai intrând pe teren: Nagy și Dubăț. Piroș Security poate sărbători și matematic promovarea în elită cu ocazia disputei de pe teren propriu cu Olimpia II Cluj, chiar și o remiză fiind de ajuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.