Fotbalistic, UTA se apropie cu pași siguri spre Liga 1, iar comunitatea arădeană reacționează și ea. Arena „Motorul” se cam umple la fiecare meci, suporterii fac cozi la standurile cu produse promoționale din curtea stadionului din Aradul Nou, iar clubul are din ce în ce mai mulți parteneri din mediul privat.
În această săptămână, medicul Adrian Dărăbanțiu și-a concretizat ideea de a dota clubul arădean cu o mașinuță electrică, dotată cu targă, așa cum nu prea vezi în fotbalul românesc, ci mai degrabă în Occident. „Brandul UTA merită tot ce e mai bun, iar eu, ca medic, am dorit să fac ceva în domeniul în care mă pricep. Echipa joacă un fotbal bun, e prima în clasament și, pe undeva, suntem datori să-i îmbunătățim imaginea și prin astfel de dotări. Nu contează cât am dat eu pe această mașinuță, ci mai degrabă că am fost ajutat de câțiva prieteni din Arad, susținători și vechi ei UTA-ei, cum ar fi Marius Grada, prin Romasia, Liviu Vilagos, Leo Aslău sau un cunoscut de-al meu mecanic, care m-a ajutat să o asamblez. Toți ne-am mobilizat pentru a pune cât mai repede mașinuța la dispoziția clubului, la meciul cu U. Cluj va fi și folosită. Îi vom găsi un loc pe «Motorul», dar, bineînțeles, pe noul stadion, pe care sperăm cu toții să ajungem cât mai repede posibil, se va potrivi și mai bine în cadru”, ne-a declarat medicul de familie al Policlinicii Vlaicu.
Aproximativ 7.000 de euro a costat noua mașinuță cu targă a Clubului UTA, pentru care trebuie găsit și un loc de „depozitare” în incinta arenei din Aradul Nou.

Recomandările redacției