Fotbaliștii păulişeni vor primi vizita liderului din liga a IV-a

1
387

fotbal1 fotbal2Un spectacol fotbalistic deose­bit se va derula în acest weekend la Păuliș. Astfel, sâmbătă, 11 mai 2014, de la ora 18.00, pe stadionul de fotbal din Păuliș va avea loc meciul de Liga a IV-a dintre echipele „Păulișana Păuliș” și echipa „UTA- Bătrâna Doamnă” din Arad, liderul la zi al clasamentului.
Meciul este foarte important atât pentru echipa gazdă cât mai ales pentru echipa oaspete, deoa­rece UTA a devenit, etapa trecută, noul lider al clasamentului. Locul a fost ocupat prin jocul scorurilor, echipa oaspete profitând de înfrângerea celor de la AS Progresul Pecica – cu scorul de 0-2, în disputa cu echipa gazdă CS Gloria CTP Arad. În această situație, „UTA- Batrana Doamna”  nu-și mai poate permite pași greșiți în lupta pentru primul loc. Men­ționăm faptul că și „Păulișana Păuliș” a obținut etapa trecută o victorie destul de importantă pentru moralul echipei, cu scorul de  2-1, în deplasarea de la Sânicolau Mic.
Revenind la meciul din acest week end, jandarmii vor fi la datorie pentru a asigura în condiții optime derularea întâlnirii precum și accesul spectatorilor în tribune.
Conducerea Primăriei Păuliş şi Clubul Sportiv „Păulişana Păuliş” roagă toți cetățenii să fie prezenți la acest meci în număr cât mai mare, sâmbătă, de la ora 18.00 pe stadionul din Păuliș pentru a fi alături și a o susține pe echipa locală.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.