Fotbalul celor două fețe, cea urâtă pentru Petcuț, cea frumoasă pentru Modan: Aqua Vest-Crișul 4-7

0
174

„Cine vede rezultatul și nu a fost la meci, e tentat să susțină că a fost înțelegere între noi și Crișul. Mie, însă, nu-mi vine să cred nici acum, la două ore după finalul meciului, cum nu am luat niciun punct după ce i-am înscris liderului patru goluri”, e caracterizarea succintă și elocventă făcută de Mihai Petcuț partidei nebune de duminică după-amiază de la Șofronea.
Într-adevăr, era greu de crezut că liderul Ligii a IV-a Arad, ce nu a luat mai mult de un gol pe meci în această primăvară și a fost ținută în șah doar de Cermei, va încasa 4 goluri în „fieful” codașei Aqua Vest, trei numai în prima parte. Pe de altă parte, însă, trupa lui Ghiță Drăgan (suspendat la acest meci) a dat dovadă de multă forță în ofensivă, având în Nicu Modan un atacant de rasă, pentru care e greu de găsit superlative. Practic, fostul fotbalist al Luceafărului și-a scos echipa dintr-o situație complicată, marcând nu mai puțin de 6 ori în poarta lui Șubaș și Barabaș. „E greu de descrie sentimentul ce mă încearcă acum. Cinci goluri am mai dat într-un meci, acum câțiva ani pe când jucam la Ștei, dar 6 niciodată. Sigur, mă bucur în special pentru victoria echipei mele într-un meci pe care ni l-am făcut singuri greu datorită greșelilor din apărare, dar și a altor ratări din prima repriză. Meciul a fost nebun, dar punctele rămân foarte importante, mai ales că urmează să o întâlnim pe Sântana, singura echipă ce are numai victorii în acest an. Dacă îi batem sâmbăta viitoare, luăm o opțiune importantă pentru primul loc”, susține Modan.
Revenind la Petcuț, acesta nu-și explică naivitatea elevilor săi. „Cum e posibil să iei gol în minutul 2 și în minutul de prelungire din prima repriză după ce ai revenit pe tabelă de la 1-3 la 3-3? Sigur, Modan este un fotbalist foarte bun, poate cel mai bun atacant din Liga a 4-a, dar dacă mai jucam eu, chiar la nivelul meu de eșalonul trei și patru, nu ar mai fi reușit atâtea azi. Ne-am pregătit bine de acest meci, am avut și variante pe bancă, numai că am fost prea fraieri. Am văzut partea urătă a fotbalului azi, sunt foarte supărat, căci puteam scoate ceva bun din meciul cu liderul”, a mai spus antrenorul Aqua Vestului.
Pentru conformitate vă prezentăm succesiunea reușitelor de la Șofronea:  Ciuciu  – autogol (7), Liga (28 și 35), N. Ardelean (75) / Modan (2, 13, 16, 56, 84, 89), Toseschi (45+1). De la jumătatea reprizei secunde, oaspeții au jucat în zece, după eliminarea, pentru două galbene, lui Andrei Magda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.