Abia încheiat campionatul în cele trei ligi ale fotbalului județean și o nouă competiție pornește la drum pentru o parte dintre echipe și jucători. Este vorba despre Cupa Satelor, ajunsă la ediția a patra, competiție organizată de AJF Arad și care se adresează cluburilor afiliate și neafiliate din mediul rural.

Turneul va avea loc în perioada iulie – august iar echipele se pot înscrie până în data de 5 iulie. Ele trebuie să aibă în componență jucători de minim 14 ani și care să facă dovada că au domiciliul în localitatea pe care o reprezintă.

Echipele vor fi împărțite în grupe zonale de câte 4 echipe. Meciurile se vor desfășura pe terenuri omologate de AJF Arad și vor avea o durată de 40 de minute, cu două reprize de 20 de minute și o pauză de 10 minute. Se va juca în sistem fiecare cu fiecare iar câștigătoarele grupelor se vor califica în faza turneelor semifinale urmând ca echipele care câștigă aceste turnee să intre în turneul final.

Echipele neafiliate care participă la acest turneu se vor putea înscrie în această vară în Liga 6, fără a plăti taxe de înscriere și de legitimare a jucătorilor (cu excepția celor care vor fi transferați).

Înscrierile se pot face la adresa de mail (ajf.arad@frf.ro) sau prin fax la numărul 0257.256.762. Mai multe informații despre condițiile de desfășurare a competiției, pot fi găsite pe site-ul AJF Arad.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției