FotoClubPro Arad a vernisat o expoziţie retrospectivă

0
243

Membri FotoClubPro Arad au vernisat la sala Clio din cadrul Complexului Muzeal Arad, expoziția de fotografie intitulată sugestiv „FotoClubPro Arad”. La eveniment au fost prezenţi pasionaţi de fotografie.

Fiind o expoziție retrospectivă a anului, fotografii arădeni au prezentat publicului o incursiune în lumea fotografiei prin abordarea diferitelor stiluri fotografice, pe siemeze fiind expuse fotografii de peisaj, portret, călătorie, eseu dar și nud. Cu prilejul vernisajului Călin Andra, vicepreședintele asociației arădene a expus celor prezenți ideea care a stat la baza acestei expoziții și a lansat invitația de a profita de ultimele zile în care iubitorii de fotografie pot să-și înscrie lucrările la Salonul Internațional de Artă Fotografică pe care FotoClubPro Arad îl organizează la începutul lunii decembrie.

Lucrările expuse sunt semnate de : Dr.Teodor Radu Pantea, Nelu Scripciuc,  Călin Andra, Flavian Savescu, Elisabeta Șipoș, Laura David, Călin Vurdea, Cătalin Alexandru, Claudiu Vlas, Dan Lucian, Dorin Nemțu,Marian Ghebeleș, Robert Eduard Szalma, Paul Herlo, Octavian Tocaciu și Robert Kadar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.