fotoclubÎn perioada 15 iulie – 09 noiembrie 2014, a avut loc ediţia a XIX-a a concursului – expoziţie Salonul Naţional de Fotografie Turistică, salon organizat de Revista „Vacanţe&Calătorii” şi Fundaţia Amfiteatru, având ca parteneri printre alţii Asociaţia Artiştilor Fotografi din România. Tema ediţiei a XIX-a a Salonului Naţional de Fotografie Turistică a fost Turismul Responsabil în Grădina Carpaţilor, având un număr de şapte categorii de concurs. Concursul de fotografie s-a vrut a oferi o viziune în imagini a potenţialului României pentru practicarea unui turism responsabil.
Din fotografiile înscrise în concurs, juriul a selectat 300 de fotografii, care vor fi expuse în cadrul Salonului Naţional de Fotografie Turistică în data de 13 noiembrie iar din aceste fotografii s-au ales locurile 1, 2 şi 3 din fiecare categorie, precum şi Marele Premiu.
La acest concurs, Flavian Savescu a participat cu un număr de cinci fotografii la categoria „Natură şi biodiversitate” şi alte cinci fotografii la categoria „Viaţa la sat”. Acesta a reuşit să câştige locul 1 la categoria „Natură şi biodiversitate” precum şi Marele Premiu, urmând a fi invitat să îşi prezinte lucrările într-o expoziţie personală în cadrul ediţiei următoare a Salonului Naţional de Fotografie Turistică.

Recomandările redacției