plescaRevenirea lui Gigi Cameniță e de bun augur pentru Frontiera, care a oprit invincibilitatea rivalilor și vecinilor de la Șofronea în ultimele derby-uri directe.
Tânăra trupă a „grănicerilor” și-a subordonat adversara în confruntarea directă pe care a găzduit-o sâmbătă. Oros jr a deschis scorul (33), iar în repriza secundă a venit desprinderea clară a Frontierei. Au ridicat la 4-0 Pleșca (46), Avrămuțiu (57) și nou-intratul Ieronim Rus (90). Pentru vizitatori, Sânt a marcat golul de onoare, din penalty, în prelungiri.
„Mai ușor de cât mă așteptam. Erau așteptări, datorită ambițiilor dintre cele două localități, plus că unii din angrenajul lor țin doar să bată Curticiul. Eu am echipă foarte mult întinerită, am intrat în teren cu cinci sub 21, la fel şi cei care au intrat. Dar am dominat la toate capitolele, avantajul nostru putea fi mai mare. În prima repriză, doar Avrămuțiu a avut trei ocazii monumentale, o bară Munteanu, iar Brutyo a scos de sub bară o lovitură liberă a lui Pleşca. La Pecica am pierdut din cauza greșelilor personale, acum băieții s-au mobilizat și am avut câștig de cauză”, a spus antre­norul învingătorilor, Gigi Cameniță.
Curtici: Mucha – Abrudan, Pistrui (85 Gheorghieș), Marocico, Munteanu (85 Buzgău), N. Pană (67 A. Don), Nedea, Hanc, Oros, Avrămuțiu, Pleșca (78 I. Rus).
Șofronea: Brutyo – Bura, Demian (50 C. Popa), L. Olariu, Roman, Junc, Sânt, Savin, Ursoi (50 A. Mariș), Liga, O. Moisă.
Arbitri: Loredan Bogdan – Adrian Vasile, Cristian Negrilă. Observatori: Gheorghe Sfăt, Claudiu Tripa.

Recomandările redacției