Frontiera Curtici și-a rezolvat problemele și pregătește o campanie de achiziții importantă, Moisă – favorit să preia echipa

0
228

O jumătate de an a durat reorganizarea la Frontiera Curtici, echipă clasată pe ultimul loc al Ligii a IV-a Arad cu un singur punct acumulat, dar „vameșii” susțin că așteptarea a meritat. „Avem toate răspunsurile și lămuririle din partea instituțiilor statului, pe chestiunile de legislație. Vorbim, în primul rând, despre cele venite dinspre Consiliul Cocurenței și Ministerul Tineretului și Sportului, și, pornind de aici, am putut să deblocăm banii pentru plata sportivilor și antrenorilor. Astăzi, putem spune că ne-am achitat de toate restanțele către foștii și actualii jucători, ba chiar am dat în avans și salariul pe luna decembrie”, spune Sorin Grec, președinte al grupării de la Graniță începând cu luna octombrie.
Așa stând lucrurile, curticenii promit să schimbe „macazul” începând chiar cu această lună. „Bugetul de 300 de mii de lei al clubului e asigurat și pentru 2018, pentru toate cele patru secții: fotbal, handbal, tenis și karate, clubul va funcționa fără probleme acum. Sperăm să atragem jucători de valoare la acest nivel și un antrenor tânăr, muncitor. Ne gândim în special la Flavius Moisă, sper ca de această dată să accepte oferta noastră. Suntem convinși că vom afla o cu totul altă față în retur”, a adăugat Grec.
Curticenii se vor reuni după jumătatea lunii ianuarie, dată la care speră să oficializeze numirea unui nou tehnician și, poate, și câteva achiziții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.