Hayden_Panettiere-Wladimir_KlitschkoCuplul Hayden Panettiere – Wladimir Klitschko are, mai nou, concurenţă. O altă vedetă cunoscută s-a cuplat cu un bărbat cât un munte. Ceea ce nu a făcut-o însă să renunţe la vechile obiceiuri.

Britney Spears, căci despre ea este vorba, şi-a scos în lume „omul obişnuit” care a cucerit-o. Cei doi au fost surprinşi părăsind un salon de înfrumuseţare din Thousand Oaks, California. Iar vedeta părea mândră de noua ei achiziţie, un tip de 27 de ani, politicos şi care până acum a fost cuplat cu frumuşele anonime.

Ei bine, după cum i-au pozat paparazzii, el foarte mare, iar ea – fragilă. Nu vă faceţi însă griji pentru Brit! Sigur nu a devenit peste noapte vreo slăbătură. A demonstrat-o în weekend, când a asistat la o partidă de fotbal, în care jucau fiii ei. Vedeta a venit îmbrăcată într-un tricou ceva mai lung, probabil de-al noului ei prieten. Aşa că a arătat că are nişte pulpiţe respectabile, dar a şi lansat o întrebare: purta sau nu chiloţei? Ajutată de vânt, şi-a dezgolit posteriorul. Dar un răspuns cert tot nu a putut fi dat. Poate data viitoare!

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției