FTN2 stă să înceapă. Află ce părere au participanţii despre acest eveniment

0
377

ftnFestivalul Internaţional de Teatru Nou de la Arad stă să înceapă. Aşteptările sunt mari, programul… pe măsura lor. Bucuriile pândesc pe după cortine, iar nerăbdarea gurmanzilor într-ale teatrului creşte pe zi ce trece. Şi pentru că astfel de pofte se lasă greu potolite, artişti dintre cei care vor culege aplauze din 9 şi până în 18 mai ne împărtăşesc gânduri. Despre teatrul nou. Despre Festivalul de Teatru Nou. Aşa… un pic… de poftă. Azi, doi dintre ei.

Trăgând un ochi peste programul festivalului, am avut o surpriză foarte plăcută să văd că „Zic Zac” se enumeră printre toate acele spectacole proaspete și energice care fac „tam-tam” azi prin țară. Ba chiar mai mult de atât, mă simt onorată să fiu prezentă în festival cu încă trei spectacole în postura de coregraf: „Perplex” în regia lui Theodor Cristian Popescu, „Castingul Dracului” și „Hai Iu Iu NU Hey You You” în regia lui Radu Afrim. Concluzia: mă simt 100% „un om de Teatru Nou”!

Andrea Gavriliu

“Şi noi vrem să fim noi. Noi am vrea cu toţii să fim cât mai noi, dar oare cât de noi putem sa fim? Poate că ce e nou pentru noi e deja vechi pentru alţii…asa ca nu rămâne decât să ne spuneţi voi, publicul, cât de noi suntem noi…fiindcă, de fapt, doar voi ar trebui sa contaţi pentru noi.”

Ovidiu Mihăiţă (Auăleu Teatru)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.