De aseară, Ionuț Popa a avut la antrenament nu mai puțin 36 de fotbaliști. Față de ziua reunirii, când au transpirat 29 de jucători, de marți au apărut la pregătire mijlocașul Cubleșan, atacantul Avram, plus doi jucători străini, un fundaș central senegalez care a jucat și la Pisa (Italia) și un mijlocaș de bandă francez. Ieri, a fost rândul fundașului central, Vlad Opriș, să se alăture lotului cu care s-a pregătit, timp de trei săptămâni și în iarnă. Atunci, utiștii au renunțat la serviciile sale, iar fotbalistul de 21 de ani nu a făcut un mini-retur tocmai rău la Foresta Suceava. Ionuț Popa chiar s-a întrebat la un moment dat care a fost cauza pentru care fotbalistul originar din județul Sălaj a fost lăsat să plece, iar acum are ocazia să lucreze cu el. Din păcate, Tănase a luat câteva zile de pauză, din pri­cina unei probleme la mușchii inghinali.
Totodată, Dan Țapoș a primit și el întăriri la capitolul portari, pe Zamfir, de la UTA Under 17 și un goal-keeper maghiar de la Academia Bekescsaba de 19 ani. În fine, de ieri, la antrenamente s-a prezentat și Roberto Bodea, plecat în concediu până marți seară. Dar, Marian Costea nu renunță nici la ideea de a-l aduce la Arad pe Relu Stoian, fost goal-keeper al celor de la Juventus București.
În fine, noul team-manager al Campioanei Provinciei nu ascunde faptul că i-a făcut o ofertă atacantului arădean, Ciprian Rus. „Am aflat că este pe cale să-și încheie conturile cu Dunărea Călărași și i-am propus un contract de joc. Deocamdată, suntem la stadiul de negocieri”, a spus Costea.
Rus s-a despărțit de formația emblemă a orașului natal în urmă cu două veri, timp în care a evoluat pentru ASA Târgu Mureș, în Liga 1 și Pandurii Târgu Jiu și Dunărea Călărași, în Liga 2-a. După promovarea echipei lui Dan Alexa în elită a și căzut de acord verbal cu desfacerea înțelegerii cu aceasta și nu ar spune nu unei reveniri în „alb-roșu”. Și despre el Ionuț Popa a avut cuvinte de laudă după partida directă Călărași – UTA, în care Cipri Rus a reușit un „assist” și un gol.

Recomandările redacției