Furtul, un „sport“ foarte practicat prin Arad

0
407

Furturi mai mici sau mai mari, ele se practică și foarte mulți își încearcă norocul aproape zilnic. Tot zilnic ei sunt prinși de polițiști și plătesc pentru ceea ce au încercat să facă. Același ghinion l-au avut doi bărbați care au fost prinși în urmă cu câteva zile în timp ce voiau să fure din magazine. Pe lângă cei doi, au mai fost prinși și alții în ultimele cinci zile. 

Polițiștii arădeni cercetează pentru început un tânăr pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
Acesta a trecut la acțiune vineri, în data de 22 noiembrie a.c.. Atunci,  tânărul de 17 ani, din județul Caraș-Severin, a fost depistat în flagrant delict în timp ce sustrăgea bunuri alimentare dintr-un supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu. 

O zi mai târziu, sâmbătă, în data de 23 noiembrie a.c., un arădean de 30 de ani a fost depistat în flagrant delict în timp ce încerca să facă rost de o pereche nouă de încălțăminte, gratuit.

El a fost prins în timp ce sustrăgea o pereche de pantofi sport din incinta unui magazin dintr-un centru comercial de pe aceeași stradă.
Prejudiciul total nu a fost unul foarte mare, ajungând la suma totală de 270 de lei și a fost recuperat și predat societăților comerciale, în ambele cauze fiind întocmite dosare de cercetare penală.

De asemenea, cei doi nu sunt singurii prinși. Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează un bărbat de 50 de ani, din Secusigiu, depistat în flagrant delict în timp ce încerca să ia 14 pachete de ciocolată pentru copii dintr-un supermarket de pe strada Elena Ghiba Birta, din municipiu.

Pe lângă aceștia, în dimineața zilei de 21 noimebrie a.c., un arădean de 33 de ani a fost depistat de polițiști în timp ce se deplasa în zona industrială. El avea asupra sa 5 perechi de mănuși de protecție, saci menajeri și 3 bucșe, în valoare totală de 1.600 de lei.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bunurile ar fi fost sustrase dintr-o societate comercială care are sediul în zonă. Prejudiciul a fost returnat societății comerciale, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt

Astfel ne dăm seama că furturile sunt foarte practicate prin Arad și că, indiferent de vârsta autorului, tentațiile există și diferă foarte mult. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.