Furturile continuă în Arad

0
478

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un tânăr de 19 ani, din Arad, care, în ziua de 22 iulie, ar fi pătruns în incinta unui birou dintr-un liceu arădean, de unde ar fi sustras un telefon mobil.

Un alt arădean, de 35 de ani, este cercetat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru furt. Acesta, în noaptea de 7/8 august, ar fi sustras un telefon mobil dintr-un local din zona UTA din municipiu.

În ambele cauze, prejudiciul a fost recuperat și returnat proprietarilor, în cauză fiind continuate cercetările pentru furt.

De asemenea, organele competente au mai identificat un tânăr de 23 de ani, din Arad, care, în ziua de 9 august, ar fi distrus sistemul electric al parcării unui bloc de pe strada Predeal. Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere.

Polițiștii orașului Chișineu-Criș au identificat un bărbat de 29 de ani, din Nădab, care, în noaptea de 12/13 august, ar fi sustras 352 de kilograme de fire electrice de cupru dintr-o societate comercială din Nădab, pe care, cu ajutorul unui bărbat de 34 de ani, din aceeași localitate, l-ar fi încărcat într-un autoturism, urmând să-l comercializeze. Prejudiciul a fost returnat societății comerciale, cei doi bărbați fiind cercetați pentru furt calificat.LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.