Ultimele zile au adus două eșecuri pentru echipele de seniori și juniori ai Șoimilor din Șimand, în Cupa României la futsal.

În cel mai așteptat duel, luni seara echipa de seniori a întâlnit în sferturile competiției, pe liderul autoritar din prima ligă, Autobergamo Deva. În fața a circa 150 de spectatori care au populat noua sală din Șimand, Șoimii au început curajos și chiar au reușit să conducă pe tabela de marcaj. Până la urmă diferența de eșalon și de valoare și-a spus cuvântul și oaspeții s-au impus clar, cu 18-4. Pentru Șoimii au încris Pirtea, Bozian (2) și Buruiană. Echipa arădeană a evoluat în formula: Dagău, Miclean – Gherheș, Cl. Ujoc, Ciornei, Pirtea, D. Morariu, Turcuș, Lezeu, Cordoș, Bozian, Roza, Buruiană, D. Ardelean.

Tot  în sferturi s-au oprit și juniorii clubului. În turneul de la Odorheiu Secuiesc, tinerii „șoimi“ au pierdut cu 2-5 în fața echipei Nicu Gane Fălticeni. Ambele goluri ale echipei noastre au fost marcate de Jurj. Șoimii au jucat în componența: Stejar, Năstase, Cordoș, Tomuța, Jurj, Găleancu, Ilie, Andru, Trif, Albu.

Recomandările redacției