Fuziunea PDL-PNL a dus la revocarea viceprimarului din Felnac

0
238

felnacRecenta aliere a Partidului Democrat Liberal cu Partidul Naţional Liberal şi care ar trebui să ducă la fuzionarea celor două partide este benefică pentru comuna Felnac, după aprecierile lui Nicolae Selegean, primarul comunei. Una dintre primele consecinţe ale noului raport de forţe politice din comună a fost revocarea din funcţie a viceprimarului Ioan Maliţa, membru al PSD şi considerat de primar un fel de frână pentru buna funcţionare a Consiliului Local. „Primul şi principalul beneficiu al acestei colaborări este revocarea din funcţie a fostului viceprimar şi înlocuirea acestuia cu Adrian Hodoşan, reprezentant al PNL. Nu este vorba de răzbunare politică, ci de o intrare în normalitate, deoarece în cei doi ani trecuţi de la alegeri, primăria Felnac a funcţionat «cu frâna de mână trasă», iar cei care au avut de suferit au fost cetăţenii comunei. Până în prezent, opoziţia, în frunte cu fostul viceprimar, avea majoritatea în consiliu, iar orice proiect propus de mine a căzut la vot, indiferent de fezabilitatea respectivului proiect”, a declarat Nicolae Selegean.

Primarul admite totuşi că, în ciuda piedicilor puse de PSD în Consiliului Local, comuna a continuat să se dezvolte. „Prin Grupul de Acţiune Local, am reuşit să atragem aproape 200.000 de euro: 99.500 de euro pentru un proiect de amenajare a unui drum agricol, sumă 100% nerambursabilă, respectiv 90.000 de euro pentru amenajarea unui loc de agrement dotat cu mobilier de joacă pentru copii, cofinanţarea fiind de 50%. Sunt peste 700.000 de lei, în timp ce suma totală pe care o atragem la bugetul local de la cetăţeni este de circa 300.000 de lei”, a mai declarat Nicolae Selegean.

În prezent, componenţa Consiliului Local Comunal Felnac este următoarea: 6 consilieri PDL, 5 PSD, 1 PNL şi 1 al Uniunii Sârbilor din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.