IMG_2075_S IMG_2056_SA cincea etapă din campionatul naţional de karting s-a desfăşurat la Prejmer, judeţul Braşov în zilele de 31 august şi 1 septembrie. Kartistul nostru Gabi Veres a confirmat buna pregătire şi a câştigat locul 1, ceea ce i-a întărit locul 2 în clasamentul general al clasei PUFO.
A doua victorie din acest sezon pentru arădeanul nostru a venit după o spectaculoasă luptă cu ocupantul locului 1 al clasei, plină de emotii pentru antrenor, mecanici, părinţi, familie şi fani pentru ca tinerii piloţi sunt ambitioşi şi mai bine pregătiţi de la o etapă la alta.
În calificari Gabi a obţinut locul 1, ceea ce pentru liderul clasamentului general a însemnat un duş rece, acesta s-a mobilizat şi a câştigat prima manşă dar în manşa finală sportivul nostru cu un calm remarcabil, în urma analizei filmărilor realizate cu camera montată pe cască şi împins de dorinţa de a învinge i-a depăşit într-o manieră de mare campion pe ceilalţi concurenţi şi a obţinut victoria.
Cursa nu a fost lipsită de emoţii pentru piloţi şi galeriile ce i-au susţinut. Inregistrarea video a cursei ce o puteţi viziona pe Facebook sau Youtube va convinge  că tinerii piloti au oferit un spectacol frumos trăit la intensitate maximă.
Depăşirile reciproce şi păstrarea cu abilitate a primei poziţii prin alegerea negreşită a traselor de apărare făcând la final diferenţa între sportivul nostru ce a câştigat merituos locul 1 şi ceilalti.
Ultima etapă va avea loc la Bucureşti în data de 21-22 septembrie când aşteptăm o nouă confirmare a formei bune câştigate de simpaticul nostru Veres Gabor ce la numai 8 ani şi 3 luni şi-a folosit vacanţa pentru a se pregăti fizic şi tactic cu antrenorul Andrea Raimondi de la Red Motor ajutat de familie şi sponsorul principal Elmas-Pagad fără a uita de bunavoinţa managementului circuitului Vik Power din oraşul nostru.

Recomandările redacției