Universitatea Aurel Vlaicu va avea, la sfârșitul săptămânii, un oaspete de marcă. Este vorba despre marea campioană Gabriela Szabo, care vine, vineri, la Arad, pentru a le vorbi studenților prezenți la Bursa Locurilor de Muncă UAV, despre ce înseamnă munca și determinarea. De altfel, trebuie spus că Bursa Locurilor de Muncă UAV este un eveniment la care și-au anun­țat deja prezența cele mai mari firme din vestul țării.  „Este o onoare pentru noi să ne fie alături o mare personalitate a sportului mondial. Gabriela Szabo este un exemplu pentru mulți români și care a demonstrat că doar prin muncă, efort și sacrificii poți să reușești în viață”, sus­ține prof.univ.dr. Ramona Lile, rectorul Universității „Aurel Vlaicu”.
Gabriela Szabo este una dintre cele mai cunoscute atlete din istoria atletismului românesc. Deține patru titluri mondiale la seniori și unul la juniori. Mai trebuie spus că a fost vicecampioană olimpică la 10.000 de metri și deține mai multe recorduri mondiale la 1.500 de metri, 2.000 de metri și 5.000 de metri. De asemenea, în 1999 a fost desemnată cea mai bună atletă a lumii și cea mai bună sportivă din Europa.
În ceea ce privește Bursa Locurilor de Muncă, trebuie spus că este unul dintre cele mai importante evenimente de profil pentru studenții din vestul țării. Potrivit reprezentanților universității de stat arădene, și-au anunțat prezența peste 30 de companii, cele mai mari din vestul țării. De men­ționat că fiecare dintre acestea va avea un stand special amenajat în care va prezenta cele mai interesante oferte de locuri de muncă pentru studenți și absolvenți.
(L.Ș.)

Recomandările redacției