Flavius Biea, a câștigat main-eventul galei Noaptea Spartanilor II, de la Timișoara, având ca miză centura IBA Intercontinental. Arădeanul stabilit pe Bega l-a bătut la puncte pe mexicanul Jesus Gurrola, decizia arbitrilor stârnind nemulțumirile sportivului strain.
Dar, pe arădeni i-a interesat mai mult lupta lui Eduard Gafencu. Sportivul legitimat la Ruben Stoia Boxing Club l-a învins prin KO tehnic pe Cornel Lyssi. La categoria middleweight, sportivul din Republica Moldova a rămas în picioare până în runda a patra, dar câteva croșee succesive ale lui Edi l-au trimis în colțul său, fără a avea puterea să mai continue întâlnirea.
De când a intrat în lumina reflectoarelor, sportivul de 26 de ani din orașul nostru a terminat înainte de termen luptele cu Adrian Cibu (Colosseum București din luna septembrie 2018), maghiarul Titusz Szabo (Gala Campionilor de la Arad din noiembrie 2018), olandezul Thomas Doeve (Colosseum București de luna trecută) și turcul Ekrem Doruk (în martie 2019 la Colosseum Tournament XII de la Arad), iar la puncte l-a bătut pe deveanul Flavius Boiciuc (Colosseum Timișoara în decembrie 2018).
DeySecurity, ManProtection, AgroKyl, BazaDesavoia, ProteineSuplimenteArad și AtleticVsa sunt susținătorii fighterului arădean.

Recomandările redacției