Alina Andreea Craciun.Aradul este reprezentat la Jocurile Francofoniei de la Nisa, Franţa, competiţie în desfăşurare în aceste zile, de doi sportivi, baschetbalista Universităţii Goldiş ICIM, Alina Crăciun, componentă a Naţionalei României şi atletul de la CSM Arad, Andrei Gag, concurent în proba de aruncarea discului. Alina Crăciun a reuşit doar şase puncte în meciurile din grupă disputate de „tricolore”: două în victoria clară, 87-57 cu Senegal şi patru în înfrângerea cu Belgia, 78-81. Calificată în sferturi, România a cedat în faţa Camerunului, scor 63-69, meci în care pivotul ICIM-ului a înscris patru puncte în aproape 17 minute jucate.
Crăciun, 12 puncte în patru meciuri, Gag pe cinci la disc
Cu un lot format din jucătoare tinere, România a suferit, ieri, o nouă înfrângere, 56-72 cu Mali (Crăciun a marcat două puncte în ceva mai mult de patru minute jucate), într-un meci pentru locurile 5-8.
Andrei Gag s-a clasat pe poziţia a cincea în proba de aruncarea discului, cu un rezultat ce a măsurat 54,80 m., la mare distanţă de primul clasat, compatriotul Sergiu Ursu, care a încheiat concursul cu 60,98 metri.

Recomandările redacției