Meci de-a dreptul nebun în această dimineață pe „Centralul” din Ineu, acolo unde Sandu Gaica a cunoscut destule satisfacții ca fotbalist și antrenor al echipei locale. Nu mai puțin de trei lovituri de la 11 metri a avut formația lui Cristi Sculici în favoarea sa, între care două în prelungiri, la scorul de 2-1 pentru tinerii „alb-roșii”. Prima lovitură de pedeapsă a fost obținută în minutul 8 de Spătaru, iar specialistul Botaș nu a ratat pentru 1-0. Evoluția modestă a gazdelor, le-a permis puștilor să revină destul de rapid în joc. În minutul 21, Marica a centrat de pe dreapta, iar Roșu a înscris plasat din mijlocul careului. Scorul avea să se întoarcă după o oră de joc, când Lezeu a tras de la distanță, mingea a revenit din bară în teren, iar Șimon, intrat de puține minute pe teren a împins mingea în plasă. În zece contra zece, după eliminările lui Cociuba, respectiv Jilavu, spațiile au fost mai mari, însă ocaziile mari de gol au lipsit. Deși a avut mai mult mingea, Ineul a atacat haotic și nimic nu prevestea finalul fericit pentru ele. Neinspiratul Ciucifara a comis, înă, două faulturi de 11 metri la Hulbăr și Botaș, acesta din urmă și Spătaru aducând zărăndanilor trei puncte nesperate.
„Trebuie să recunoaștem că am jucat foarte prost. Nu ne-a ieșit aproape nimic, pratic am profitat de lipsa de experiență a adversarilor la fazele de penalty, ce nu pot fi contestate. Rămânem doar cu punctele după acest meci, ceea ce, până la urmă, e cel mai important în fotbal și mai ales în situația noastră proastă din clasament”, a recunoscut Sculici la finalul celei de-a treia victorii a turului pentru echipa sa. Totodată, tehnicianul, dar și foștii colegi doresc să-i transmită sincere condoleanțe fostului căpitan al Ineului, Raul Stănaia, în grelele momente prilejuite de pierderea mamei dragi.
Formații: Ineu: Pușcaș – Rădac (27 G Mașniță, 59 Udrescu), Iaroș, Karmanoczky, Hulbăr – Zdrențan, Jilavu, Spătaru, Botaș – Gavrilă (68 Dragoș), V. Mașniță (84 Florea).
UTA III: Debre – Iova, Salka, Ciucifara, E. Varga – Roșu, (86 B. Tăședan), Cociuba – D. Isac (62 Spătar), Lezeu, Miculescu (55 Șimon) – Marica.
Arbitri: Alin Deac – Alexandru Pantea, Alina Mihoc. Observatori AJF: Mihai Jivan jr., Vasile Rad

Recomandările redacției