Un proiect al unei asociații urmărește încurajarea tinerilor arădeni care se fac remarcați în anumite domenii. Devenit deja tradițe, evenimentul-gală „Comunitatea Arădeană Sprijină Performanța“ – ajuns la ediția a IV-a (CASP 2019)  va avea loc în data de 25 mai 2019, ora 17:00, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad. Organizată de Asociația Sfântul Martin prin Centrul Comunitar de Informare și Consiliere, gala nobleței sufletești dedicată tinerilor, adună de fiecare dată susținători de seamă ai performanțelor: personalități, instituții și companii partenere.

Conceput încă de la început ca un proiect amplu, care să implice pas cu pas întreaga comunitate arădeană, pentru susținerea și încurajarea perspectivelor tinerei generații, evenimentul certifică la fiecare nouă ediție, faptul că oamenii generoși, schimbă destinele a sute de copii și tineri valoroși. Organizatorii, împreună cu partenerii, pregătesc pentru CASP 2019 un eveniment deosebit. Se vor acorda premii financiare, cărți, diplome și distincții speciale, menite să sprijine elita tinerilor arădeni și să ducă mai departe povestea lor și a unei comunități dedicate și implicate. Nu vor lipsi momentele artistice.

„Ca o recunoaștere a activității Asociației Sfântul Martin dar și a excelenței tinerilor arădeni, începând cu ediția 2019, Ambasada Franței în România a decis instituirea unui premiu special intitulat «Prix d’excellence de l’Ambassade de France en Roumanie», purtând semnătura Ambasadorului Franței în funcțiune în România. Acest premiu va recompensa cea mai bună performanță anuală obținută de tinerii arădeni la învățătură, artă, cultură, sport”, susțin organizatorii evenimentului.

Recomandările redacției