OLYMPUS DIGITAL CAMERAPrima ediţie a Galei Hipismului Arădean va avea loc în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Aradului din acest an, fiind aşteptaţi să participle aproximativ 100 de călăreţi şi 60 de cai din Municipiul Arad şi Ungaria.
„Equifest – Gala Hipismului Ară­dean” a fost programată să se desfăşoare în cea de-a doua zi a sărbă- torii oraşului, și anume în 17 august, la Parcul Chinologic din Cartierul Subcetate.
„În cadrul evenimentului sunt programate mai multe activităţi cum ar fi demonstraţii de exerciţii de gimnastică pe cal, demonstraţii cu specific unguresc de dresură de cai, care vor fi prezentate de invitaţii din judeţul maghiar Be­kes, o paradă şi prezentarea echi­pelor participante”, au precizat organizatorii.
Participanţii vor mai executa să­rituri peste obstacole de 90 de cm, 100 cm, 110 cm şi 120 cm, care vor fi urmate de festivităţi de premi-  ere.
De asemenea, timp de jumătate de oră, cei prezenţi vor putea admira o probă de dresaj canin.
Evenimentul este organizat cu sprijinul Asociaţiei Cultural Educativ-Sportive „Pony Club” Arad.
Ca în fiecare an, în cadrul Zilelor Aradului, vor avea loc concerte în incinta Ștrandului Neptun, iar în data de 24 august 2013, vor urca pe scenă trupe şi interpreţi renumiţi cum sunt Cargo, Holograf, Cabron şi Sore.
(Ş.M.)

Recomandările redacției