Arădenii nostalgici, iubitorii de cultură și cinefilii sunt așteptați la un eveniment inedit, pe 20 iunie. La Cinema Arta va avea loc atunci gala „Inspir Arad“, organizată în parteneriat cu administrația locală.

Invitatul special al Galei este îndrăgitul actor Adrian Păduraru, care v reîntregi atmosfera de odinioară, interpretând piese îndrăgite din repertoriul românesc.

Gala „Inspir Arad“ se dorește a fi după cum spun organizatorii, un omagiu adus cetățenilor și vine să încununeze întreaga campanie de promovare a valorilor, a culturii, a tradiției și a locuitorilor arădeni.

Proiectul a fost inițiat în urma unei propuneri venite din partea tânărului regizor de filme și campanii inspiraționale, Tedy Necula, care împreună cu autoritățile arădene, au dat naștere unui proiect de promovare a orașului Arad. Având în spate această dorință de promovare, întreaga campanie a fost orientate pe oamenii din Arad și pe poveștile lor.

Organizatorii invită arădenii la povești de inspirație, pentru a putea răspunde la întrebarea: „De ce ai nevoie ca să faci un oraș?”. Evenimentul va avea loc la ora 20.00.

Recomandările redacției