„Galacticii” și-au adjudecat Cupa Sămădăilor

0
288

samadaiSeara fastă pentru „galactici”, indiferent de nivelul la care au evoluat. Dacă Cristian Ronaldo et. comp. au câștigat Campionatul Mondial al cluburilor din Maroc, în sala de sport din Beliu au triumfat „galacticii” lui Alin Gligor. Atacantul Voin­ței Macea, dorit cu insistență de Zăbrani, și-a făcut echipă cu V. Jurcă, Riviș, Peia, Manea, Bilia, Tomuț, Vid și Zau, adjudecându-și trofeul în finala disputată în compania sebișenilor de la… Gurahonț 1. A fost 2-0 prin „dubla” lui Gligor.
În semifinale „Galacticii” au dat de Sămădăii lui Florin Purece, Rus, Copil sau Chindriș, în timp ce cea­laltă finalistă a fost mai inspirată la loteria penalty-urilor (0-0 scorul timpului regulamentar) decât Costa Rica tehnicilor Andrei Purece și Bogdan Bozian.
Cel mai bun jucător și – totodată – golgheter al Cupei Sămădăilor (cu 9 reușite), onorate de 14 echipe, a fost Alin Gligor, în timp ce Cosmin Merșca (Gurahonț 1) a fost desemnat cel mai bun portar. 1000, 500, respectiv 300 de lei au fost premiile în bani câștigate de formațiile de pe podium, locul trei revenindu-i Costa Ricăi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.