galcaDivizionara secundă s-a mișcat rapid după forfaitul Gloriei Arad și a reușit să-l aducă în curtea ei pe unul din cei mai bine cotați foști galben-albaștri. Mijlocașul Florin Gîlcă a devenit „șoim” cel puțin până la vară, completând o mișcare programată în urmă cu doi ani!
Imediat după promovarea celor din Podgorie în Liga a III-a, președintele Pavel Piroș l-a înregimentat pe Gîlcă. Mișcarea a căzut, pentru că fotbalistul a dorit să plece în străinătate. S-a întors după jumătate de an, jucând apoi pentru Victoria Zăbrani și Gloria Arad.
„Mai are multe de spus, și nu doar în fotbalul arădean. A făcut o greșeală când a renunțat la Pâncota, cred era în altă situație acum, dar am uitat acel incident și am bătut astăzi (n.a. joi) palma. Ne dorim să confirme, să fie acel om de care aveam nevoie la
mijlocul terenului. Mi l-am dorit enorm, cred că vom face un lucru bun împreună, iar mutarea va ajuta la urcarea Pâncotei în clasament”, a afirmat președintele alb-negrilor. Fostul utist ar urma să devină bun de joc săptămâna viitoare.
Piroș a dezvăluit că poartă discuții cu încă un jucător, însă, pentru moment, nu i-a pronunțat numele. „Tratativele sunt în desfășurare, din iarnă ar urma să joace la noi”, s-a limitat să comenteze conducătorul Șoimilor.

Recomandările redacției