cotanOdată cu reluarea pregătirilor la Sebiș a început și mandatul de antrenor al lui Dan Găldean. Fostul atacant a obținut și o primă victorie la cârma Naționalului, 3-2 în amicalul cu Sântana, meci și pe placul conducerii clubului. „Chiar ne-a plăcut cum a jucat echipa, mai ales că pe teren s-au aflat foarte mulți tineri. Atmosfera la lot e bună, cred că vom face un retur de campionat bun”, consideră Gheorghe Feieș, primarul orașului de pe malușl Crișului Alb.
Plecat până miercuri la București, pentru a participa la cursurile Școlii de Antrenori, Găldean a lăsat echipa pe mâna fotbaliștilor mai experimentați. „Dan a apelat la Coțan și Claudiu Feieș pentru a-l ajuta la echipă. A considerat că pot implementa seriozitate în vestiar și, în același timp, să susțină o stare de spirit bună în lot. De portarii Șoltesz și Lazea se ocupă Merșca, care, bineînțeles, rămâne și jucător activ”, ne-a mai mărturisit Feieș.
Deocamdată, nouătățile Sebișului sunt Negru, Rus, plus tinerii foști utiști, Borteș și Sima. Lângă ei e așteptat și Adrian Suslak, dar nu înainte de a-și primi restanțele de la UTA. Totodată, până la ora amicalului de joi cu Crișul Chișineu- Criș, ar putea ajunge și fundașul craiovena Florea.

Recomandările redacției