UTA și-a îndeplinit obiectivul primăverii, salvarea de la retrogradare, însă ultimele meciuri nu le-au făcut cinste „roș-albilor”. Oricum, Ionuț Popa a fost contestat de galeria „Bătrânei Doamne” din prima zi în care a revenit la echipă, însă ultimele rezultate și în special cel de sâmbăta trecută, 1-5 cu Brăila, au intensificat scandările din peluză: „Demisia, demisia!”.
În plus, au fost și destule reprize de înjurături la adresa antrenorului interimar al Campioanei Provinciei pe parcursului jocului de sâmbătă, de la Șiria. „Suporterii formează o grupare ce a trădat în meciul cu Poli și nimeni nu-i poate uita. Ei au trădat, au vrut ca această echipă să retrogradeze, să piardă neintrând pe teren. Toată lumea de la club știe ce au făcut, iar pentru mine, cel puțin, sunt cantitate neglijabilă. Dacă rămân va fi așa cum vreau eu, nu cum vor ei, să fie clar. Ei vor fi suporteri care plă­tesc biletul și nimic mai mult. Dacă vor să strige e treaba lor. Eu le-am spus că îi respect atâta timp cât mă respectă. Când nu mă respectă, nu-i res­pect, simplu. Dar, în condițiile astea e foarte greu să rămân antrenor, pentru că perspectiva este una dezastruoasă”, a ră­bufnit Popa.
Apoi, „Mister” a fost sarcastic la adresa susținătorilor din galerie. „Singura variantă serioasă este preluarea echipei de către acest grup de suporteri după modelul Timișoara. Căci, dacă aș fi în locul primarului Falcă, nu aș mai investi niciun leu în această echipă la felul cum este înjurat și făcut. Să ajungi să-ți înjuri antrenorul care ți-a salvat echipa și să înjuri primarul care dă bani e ceva de neacceptat”, a adăugat Popa.
Reamintindu-i-se că injuriile la adresa primarul vin ca urmare a întârzierilor lucrărilor la cele două stadioane din Arad, „Francisc Neuman” și „Motorul”, Popa a mai spus: „Dacă era primar PSD-ist, ca să zic așa, era demult terminat stadionul. Așa e la noi în țară, unii dau vina pe ceilalți și tot așa”.

Recomandările redacției