Galeria UTA-ei se pregătește pentru deplasarea de la Mediaş

0
566

Clubul arădean UTA a obținut rezultate foarte bune în acest început de sezon, fapt ce a clasat echipa lui Balint pe locul în clasament peste echipe precum FCSB şi Universitatea Craiova.

Suporterii „Bătrânei Doamne” fac un efort pentru a fi alături de UTA în cea de a treia deplasare stagională. Confruntarea de la Mediaș va avea loc luni, 30 august, ora 21

UTA este alături de suporterii care doresc să facă deplasarea astfel, corturile ce apar de obicei înainte de meciurile de acasă vor fi instalate luni dimineața fața stadionului din Caleau Aurel Vlaicu între orele 8:30 și 10, iar prețul unui test va fi de 20 de lei. Iar suporterilor le mai rămâne doar să își achiziționeze biletul de intrare pentru peluza oaspeților în valoarea de 10 lei.

Așadar, UTA obține medie foarte bună în topul audienţelor din Liga 1, clasându-se pe locul doi după Rapid, echipă cu o medie de 19.420 de spectatori pe teren propriu.

UTA a adunat, în medie, la disputele cu Farul (disputată în condițiile vechiului protocol, cu doar 50% din capacitatea noii arene „Francisc Neuman” deschisă), FCSB, CS U Craiova și FC Voluntari 7.750 de spectatori. În Top 3 asistențe se regăsește o altă nou promovată, Craiova lui Mititelu și Mutu, cu o medie de 7000 mii de oameni la meciurile de pe „Ion Oblemenco”. FCSB a strâns, în medie, 6.460 de spectatori la confruntările de acasă, CSU Craiova, cu 4.100 de spectatori, CFR Cluj, 3.700 de spectatori, FC Argeș, 3.670 de spectatori și Dinamo 2.680 de spectatori. Echipele cu cei mai puțini susținători sunt Academica Clinceni (cu o medie de 325 de spectatori), FC Voluntari (333) și Gaz Metan Mediaș (800).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.