În noua gestiune a lui Ionuț Popa, UTA nu a cunoscut gustul înfrângerii și a adunat 4 puncte împotriva echipelor de pe locurile 2 și 4, FC Hermannstadt și CS Afumați. Dacă susținătorii „roș-albilor” din tribuna de la Șiria l-au adoptat din nou pe „Mister”, nu același lucru se poate spune și despre galerie. Insultele la adresa directorului tehnic al „Bătrânei Doamne” au curs și de această dată, cu toate că, față de confruntarea cu sibienii, de acum două săptămâni, „repertoriul” a fost mult schimbat. Ultrașii din peluză au avut și destule refrene motivatorii pentru Manea et. comp., dar au cântat și pentru nume și culori.
Nu au lipsit nici bannerele războinice la adresa lui Popa: „Reprezinți trecutul, ce-l vrem uitat/ Un circar ieftin, de noi neacceptat˝ și „Pleacă˝, dar nici de acum celebrul refren: „Ghiță Falcă pleacă din Arad…”.
Disensiunile dintre fanii Campioanei Provinciei pe „subiectul Popa” au fost evidente și la disputa cu Afumațiul. Când galeria și-a făcut încălzirea cu celebrul refren „De la Dunăre la Sena”, restul stadionului a aplaudat, în speranța că de această dată nu vor fi scandări anti. „Minunea” a ținut două minute, căci la prima repriză de injurii la adresa experimentatului tehnician, au venit și fluierăturile la adresa „tifo­silor” din peluză.
La final, Cristi Todea a comentat astfel toată situația: „Toți care vin de la Arad la Șiria chiar și duminica, fac un sacrificiu. Vor să fie alături de echipă, vor să vadă că echipa că joacă fotbal, la fel și noi. Toți cei implicați vrem să fie bine la echipă. Mai departe, fiecare crede că varianta sa
despre binele UTA-ei este cea corectă”.
De menționat că până acum, în ciuda injuriilor încasate la Șiria din partea galeriei, Ionuț Popa nu a făcut nici cel mai mic gest în semn de răspuns, ci și-a văzut de indicațiile pe care le-a dat cu succes elevilor săi.

Recomandările redacției