Galop de sănătate la debutul în fața propriilor susținători: AC Piroș Security – Luceafărul Filiași 6-0 (4-0)

0
310

Aproximativ 100 de spectatori au asistat, pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic, la primul meci de pe teren propriu al „leoaicelor” în elita fotbalului românesc. După tânăra echipa a târgoviștencelor, AC Piroș Security a dat peste o altă formație destul de tânără, aflată în construcție după plecarea a trei-patru piese grele, care puseseră umărul la promovarea în urma barajului. Luceafărul Filiași nu a emis nicio pretenție la Arad, punându-se doar problema scorului la care vor câștiga „roș-albele”.
De altfel, lucrurile erau clare după 20 de minute de joc, când teamul pregătit de Florin Bugar conducea cu 3-0. Lidia Șuveț (min. 3) și „dubla” Florentinei Ancăș (10 și 19), născută în urma unor faze fixe, au stabilit rapid raportul de forțe. Melisa Olariu a înscris și ea până la pauză, mai precis în minutul 34. Chiar dacă au stins motoarele după pauză, arădencele tot au atins scorul de tenis, 6-0, după reușitele semnate Elisa Bozian – 58 (pe teren din minutul 5 în locul accidentatei Bălaș) și Andrada Vanu (67).
AC Piroș Security acumulează 6 puncte din tot atâtea posibile în startul sezonului, cu meciul cu Alexandria ce urmează a fi reprogramat. „Meciul ni l-am făcut ușor pentru că am înscris repede și până la pauză zarurile erau deja aruncate. Atâta timp cât am rulat bine din punct de vedere fizic, am fost clar echipa mai bună, controlând meciul fără niciun fel de probleme. Diferența a mai făcut-o și execuțiile personale ale unor jucătoare, sunt mulțumit de rezultat, dar nu și de joc, în ansamblul său. Trebuie să recunoaștem că am avut și șansă întâlnind în primele etape formații accesibile, căci mai avem și noi foarte mult de lucru. Trebuie încă se ne punem la punct atât din punct de vedere fizic, cât și tehnico-tactic, dar la la nivel de lot. Săptămâna viitoare ar mai trebuie să mai sosească două jucătoare, însă mai așteptăm și vizele a două fotbaliste aflate în Turcia. La finalul săptămânii viitoare ne deplasăm cu avionul la București, pentru meciul cu Fair-play, trebuie să mulțumim conducerii clubului, domnului Piroș, pentru eforturile care să fac pentru a avea toate condițiile necesare performanței”, a punctat Florin Bugar, antrenorul lui AC Piroș Security.
Formații:
Piroș Lioness: Dobre – Herbei, Ancăș, Mercea, Bondre – Vanu – Nagy, Olariu, Suvet, Bălaș – Sîrbovan. Au mai jucat: Bozian-Ruth, Matei, Dubăț. Antrenor: Florin Bugar
Luceafărul Filiași: M. Popescu – Fl. Pîrvu, Florescu, Mincă, Uliu – Tomescu, Tudor, Manea, Dinulescu – Șerdan, Mechenici. Au mai jucat: Miu, Dobre. Antrenor: Matei Croitoru
Arbitri: Adina Popa (Satu Mare) – Eniko Biro (Odorheiu Secuiesc), Diana Ilie (Oradea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.