Gâscă sălbatică cu cip…pierdută pe terenurile de tenis

0
660

O gâscă sălbatică și-a făcut astăzi apariția la baza Abel din Arad. O arădeancă atrage atenția pe rețelele de socializare în legătură cu „aterizarea” păsării pe terenurile de tenis și le cere prietenilor ei virtuali și presei ajutorul pentru salvarea ei.

„La baza ABEL, în Arad, a apărut azi un cormoran (sau gasca sălbatică). Cine cunoaște pe cineva de la Protecția animalelor, sau vreo instituție…, vă rog să-i anunțați ca să vina să ia pasarea, care are un inel la piciorul drept. La teren îl veți găsi pe amenajator, dl. LOATI (fratele lui BELA SZABO), pana la ora 19.30. Eu am trimis poze și la presă și sper ca vor anunță și ei mai departe. Haideți sa salvam pasarea. Mutumim. Anela”, a scris arădeanca pe profilul ei de Facebook.

Redacția noastră roagă instituțiile abilitate și arădenilor să le dea o mână de ajutor celor de la baza Abel pentru salvarea acestei frumoase păsări care a apărut, pe neașteptate, la baza sportivă. Menționăm că nu știm exact despre ce specie ar fi vorba, însă orice informație este mai mult decât binevenită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.