Tamara_EcclestoneTamara Ecclestone, fiica magnatului care se ocupă de managementul Formula 1, a ajuns din nou în atenţia publicului după ultima ei escapadă într-un club londonez exclusivist.

Aflată cu prietenii în clubul Aura, Tamara a cumpărat 28 de sticle de şampanie Cristal pe care le-a împărţit celor prezenţi. Una din petrecăreţe a comentat pe reţeaua ei de socializare că „ziua ei s-a îmbunătăţit considerabil după ce a primit o sticlă de şampanie Cristal de la Tamara Ecclestone”. Cât despre şampania propriu-zisă, aceasta ar fi „bună, dar nu merită neapărat 450 de lire sterline sticla”…

Una din sticlele de şampanie a fost dăruită de Tamara fotografilor care o aşteptau la ieşirea din club. Aceştia au reuşit să pună mâna şi pe nota de plată a frumoasei moştenitoare, aflând astfel că 26.675 de lire sterline au fost cheltuite pe şampanie, vodcă şi alte varietăţi de băuturi alcoolice, în vreme ce bacşişul s-a ridicat la nu mai puţin de 4.000 de lire sterline.

S-ar putea însă ca bucuria chelnerilor să fie de scurtă durată. Aflând că nota ei de plată a fost făcută publică de către aceştia, Tamara Ecclestone i-a acţionat în judecată.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției