A fost o perioadă pe parcursul turului ligii secunde când infirmeria UTA-ei era plină, Enescu, Costin, Matei, Benga, Stahl, Manea sau El Hasni trecând pe rând pe acolo. Între timp, lucrurile s-au îmbunătățit, iar, astăzi, „roș-albii”, cu excepția lui Bodea (care ar avea nevoie de 5-6 săptămâni de pauză pentru a-și reface cartilagiul de la genunchiul drept, dar strânge din dinți până la pauză de iarnă) nu mai acuză pro­bleme de ordin medical.
Oricum, Ionuț Popa a comentat în stilu-i caracteristic această situație oarecum inedită pentru echipa sa. „În primul rând, nu prea mai avem jucători în lot ca să avem mulți accidentați. Apoi, neavând doctor, nu avem nici probleme medicale. După cum se spune, dacă nu mergi la doctor, ești sănătos. Glumim, glumin, dar sper să se rezolve și problema asta, să putem angaja un doctor, dar și un preparator fizic și un maseur. Este o prioritate să aducem oameni pe aceste posturi. Conducerea a fost de acord să demarăm discuții pe această temă”, a menționat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.
Tot „Mister” a mai clarificat și problema portarului Orlic, despre care a spus în urmă cu două zile că-și dorește rezilierea contractului. „Am avut o discuție cu el ieri și mi-a spus că sunt informat greșit în legătură cu dorința lui de a pleca. El ar vrea să rămână și este convins că lucrurile vor merge bine, noi avem nevoie de el. De fapt, noi aveam nevoie de toată lumea, nu i-a dat nimeni afară nici pe cei trei fotbaliști care și-au reziliat contractele (n.a. Vădrariu, Cubleșan și Pop). A-i sancționa disciplinar este una, și a le rezilia contractele este altceva”, a adăugat Popa.
Avionul de linie cu care pleacă utiștii astăzi, spre sudul țării, zboară pe linia Timișoara – București. Arădenii se vor caza la Ploiești în această seară, urmând să intre pe teren în cadrul etapei a 18-a a Ligii a II-a joi seara, de la ora 19,30, pe arena Ilie Oană.

Recomandările redacției