martinaorsoniTelenovela estivală este departe de a se apropria de final în Calea Aurel Vlaicu. Clubul este în aer și nimeni nu ia taurul de coarne într-un sens sau altul. Atâta timp cât Adrian Marțian nu a mai investit niciun euro de aproape trei luni de zile și-și amână în continuu revenirea, respectiv implicarea financiară la UTA, soluția intrării în insolvență a clubului este cea mai la îndemână. De fapt, înainte de plecarea în concediu în Italia, Giovanni Catanzariti spunea că în cazul în care partenerul său nu va mișca cu adevărat lucrurile la echipă până marți sau miercuri, nu-i rămâne decât să opteze pentru insolvență cu reorganizare.
Rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla cu adevărat, sau „Bătrâna Doamnă” își va continua agonia. Adrian Marțian spune că cel puțin până joi este ocupat cu Alain Orsoni și că adevărata treabă la club o va demnara de abia de luni, ziua fixată pentru reunirea lotului. „Bat drumurile țării cu președintele lui Ajaccio, avem destule chestiuni de rezolvat. Am fost în Moldova, acum sunt la Cluj, mai mergem și în alte părți. Probabil, de joi voi fi mai liber, poate o să și trec pe la Arad, dar adevărata treabă o vom începe la club de luni. E și ziua reunirii lotului, când și nea’ Costică (n.a. Gheorghe Constantin) și Falub vor fi la Arad și vom începe să semnăm și noile contracte. Verbal, ne-am înțeles cu mulți fotbaliști, unii dintre ei erau dispuși să vină la pregătiri, doar că nu aveau ce face din moment ce ne-am amânat reunirea pentru 15 iulie. Personal, aș fi vrut ca echipa să se întoarcă la treabă pe 7, dar dacă nu s-a putut…”, a precizat omul de afaceri clujean.
Întrebat dacă nu consideră că s-au pierdut și se mai pierd zile importante pentru viitorul clubului „textilist”, Marțian a replicat: „Ce mai contează două-trei zile în plus sau în minus? Vă garantez eu că UTA nu rămâne pe dinafară, echipa se va pune pe roate”.

Recomandările redacției