Gazde sinucigașe: Unirea Sântana – Șoimii Lipova 1-1

0
229

vuinDerby-ul etapei a 18-a în Liga a IV-a Arad s-a încheiat nedecis, scor la care liderul Progresul Pecica, învingătoare – joi – la Șofronea răsuflă din nou ușurată. Marea perdantă este Unirea Sântana, care a condus până spre finalul confruntării și a fost egalată la o fază hilară.
Dar, cel mai în măsură să povestească cele întâmplate pe gazon este antrenorul gazdelor. „A fost o primă repriză foarte echilibrată, cred că ambele formații au trimis câte un șut pe spațiul porții adverse. Apoi, am ieșit noi mai mult la joc, am deschis scorul meritat prin Vuin și am avut două ocazii imense de 2-0. Claudiu Popa și Vandor au scăpat singuri, dar au ratat incredibil. În fine, a venit minutul 85, când un fundaș al nostru i-a oferit, practic, mingea pe tavă lui Sergiu Popa care a marcat cu poarta goală și a stabilit rezultatul final. Ne-am sinucis singuri! Suntem fraierii campionatului, au fost atâtea episoade în acest sezon în care pur și simplul ne-am bătut joc de noi prin ratarea unor penalty-uri și alte faze clare de gol. Dacă eram mai eficienți  astăzi ne puteam pregăti deja de baraj, așa, însă, rămânem cu regretele”, spune Dinu Donca.
Formații:
Sântana: Ciornei – Șiclovan, Brozbic, Peia, Stan – Bodea (Lanțoș), Mateiu, Vuin, Cl. Popa (Vandor) – Giurgiu (Martin), Cos. Popa (Boldea).
Lipova: Trifoi – Orza, Moisă, Calancea, Denuț – Borlean (Ghergar), Cati, S. Popa, Zoica (Țițca) – Pavel, Petrilă (Edu).
Arbitri: Ionuț Nicoraș – Casian Băla, Marius Alexa. Observatori AJF:  Doru Herțeg, Bogdan Pește

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.