Gazonul de la Arad, criticat și de Marius Croitoru

0
344

După remiza cu UTA, echipa lui Marius Croitoru și-a întrerupt seria de victorii. Antrenorul echipei moldovene și-ar fi dorit mai mult în meciul cu UTA, punctul obținut pe arena „Francisc Neuman”, menține echipa FC Botoșani pe loc de play-off.

A fost un meci anost, urât pentru privitori, inclusiv datorită stării gazonului și a mizei. Ei își doreau să câștige, noi la fel, dar, din păcate, în fotbal sunt și seri dintre acestea. Nu pot să spun că sunt trist, nu pot să spun că sunt fericit, este un punct muncit. UTA a avut, într-adevăr două ocazii mari, am avut și noi tot cam atâtea, nu am văzut un joc cursiv, dinamic, care să-mi placă. Dar, am luat un punct și mergem mai departe. Trec etapele, avem aceeași distanță față de echipele din play-out, ceea ce înseamnă că încă rezistăm, suntem acolo și suntem bine. Important e să ne refacem cât mai repede după această deplasare lungă pentru că ne așteaptă o dublă de foc cu FCSB și cu CS U Craiova. Deocamdată, ne gândim la meciul cu liderul, pe care ne dorim să îl câștigăm pentru a mai face încă un pas spre obiectivul nostru”, a spus antrenorul Botoșaniului după meciul de la Arad.

Antrenorul moldovenilor a fost dezamăgit de gazonul de la Arad, iar el susține că situația meciurilor pe teren propriu al echipei arădene ar fi arătat diferit dacă gazonul avea un minim de calitate.

Sunt probleme cu terenul, e păcat de minunăția aceasta de stadion. Ar fi meritat și stadionul și echipa un gazon mai bun. Din punctul meu de vedere, acest teren nu se poate ridica la nivelul a ceea ce înseamnă acest stadion.

La Botoșani încălzirea funcționează, dar este la 15-20 de centimetri sub pământ, iar când afară sunt minus 15 grade este greu să facă față. La început, gazonul este acoperit cu acea prelată, se prezintă bine și pe urmă încălzirea nu face față la 15 centimetri sub pământ ca să se ridice la nivelul temperaturii cu minus care este afară. Cu siguranţă şi exprimarea echipei din Arad ar fi fost poate alta în meciurile de acasă, dacă gazonul ar fi arătat bine, a mai afirmat „principalul” echipei din nordul Moldovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.