Geanina Pistru, prim-vicepre­ședinte al Organizației Femeilor Liberale la nivel național, împreună cu Liliana Waas, președinte OFL Arad le-au prezentat în conferința de presă de ieri, pe femeile liberale care au ales să se implice în politica arădeană. De asemenea a fost făcut public calendarul acțiunilor organizației pentru 2018.
„Fiind în anul Centenar Organizația Femeilor Liberale și-a propus să omagieze acest eve­niment istoric pentru România prin demararea unui proiect care să sublinieze implicarea și rolul femeii în construcția țării.
Unele doamne sunt recunoscute și mediatizate pentru activitatea și rezultatele lor, altele preferă să nu se expună vieții publice. Însă ne dorim prin acest proiect să omagiem eforturile tuturor femeilor profesioniste care contribuie decisiv la viitorul României. Vrem să marcăm anul Centenar prin implicare și asumare de res­ponsabilități, prin participarea la decizii importante și la construcția unei societăți mai bune printr-o continuă dezvoltare. Sunt mândră de faptul că avem astăzi alături doamne și domnișoare cu idei și inițiativă, cărora nu le-a fost teamă să facă pasul spre politică. Sper ca acest fapt să fie un imbold și pentru alte doamne care vor să vină alături de noi. În perioada următoare am con­vingerea că vom fi mai multe, dar și mai puternice”, declară Geanina Pistru, prim-vicepreședite al Organizației Femeilor Liberale la nivel național.
„Organizația Femeilor Libe­rale Arad are un calendar de activități complex și generos pentru anul acesta. În fiecare lună avem acțiuni diversificate care se desfășoară atât în municipiu cât și în județ. Conti­nuăm Cartierul de Poveste, în fiecare zonă a Aradului, acest proiect devenind deja eblematic pentru OFL Arad. Ne vom axa pe diverse campanii de informare cu specific pe anumite domenii, medical, ecologizare, frumusețe, dar și politică. Aces­te campanii sunt deschise publicului larg. Punem accentul pe acțiuni de prevenție medicală, pe acțiuni de informare și conștientizare a anumitor aspecte din domeniul sănătății”, a declarat Liliana Waas, președinte al organizației municipale a OFL Arad.
(G.C.)

Recomandările redacției