Gelos, un bărbat din Gurahonț și-a agresat soția și fiica

0
322

Gelozia începe să se considere ușor ușor o boală. Din nefericire, de foarte multe ori se întâmpla ca, pe fondul geloziei să se ajugă la violențe și agresiuni care nu și-ar avea rostul. Pentru că foarte mulți bărbați sunt geloși cu toate că nu au neapărat un motiv concret, aceștia ajung să-și agreseze partenerele de viață doar pentru că au unele bănuieli în privința lor.

Un caz de acest gen a avut loc și în Arad, mai ales în localitatea Gurahonț. Bărbatul, gelos peste măsură, nu s-a limitat la o simplă discuție prin care să își rezolve problemele familiale, ci a recurs la amenințări și agresiune asupra soției.

Se pare că, întâmplându-se frecvent, bărbatul nu doar că era violent la adresa soției sale dar și-ar fi implicat și fiica în toată această problemă, cele două fiind agresate și amenințate de mai multe ori. Sătulă de modul în care decurgeau lucrurile, femeia a sunat la poliție și a cerut ca un echipaj să vină să-l liniștească pe partenerul său de viață, un bărbat de 46 de ani alături de care locuia în Gurahonț.

Polițiștii s-au prezentat la locuința comună a celor doi și, pentru moment, bărbatul s-a ales cu un ordin de protecție provizoriu care îl va ține la distanță de familie pentru 5 zile, fiind de asemenea cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ameințare și violență în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.